ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να κρεμάς την πετσέτα της κουζίνας στο φούρνο

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να κρεμάς την πετσέτα της κουζίνας στο φούρνο

Η πόρτα του φούρνου είναι το χειρότερο σημείο στην κουζίνα για να κρεμάσεις την πετσέτα. Ο λόγος;

Πρώτον, η λαβή της πόρτας του ψυγείου είναι γεμάτη μικρόβια και -ίσως- υπολείμματα τροφών. Σκέψου, είναι το σημείο της κουζίνας που πιθανόν ακουμπούν πολλά μέλη της οικογένειας αρκετές φορές μέσα στη μέρα και εκείνο που συχνά πιάνεις με χέρια λερωμένες από σάλτσες, όταν μαγειρεύεις.

Επίσης, σκέψου ότι συνήθως οι φούρνοι βρίσκονται χαμηλά στον τοίχο, με αποτέλεσμα όταν ανοίγεις την πόρτα του, η πετσέτα που θα έχεις κρεμάσει στη λαβή του, να σέρνεται στο πάτωμα, που είναι επίσης γεμάτο σκόνη και μικρόβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις μια κρεμάστρα στον τοίχο της κουζίνας σου αποκλειστικά για την πετσέτα της κουζίνας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.