Την «πάτησε» κανονικά: Ισπανίδα πολιτικός πέρασε γνωστό πορνοστάρ για γιατρό-θύμα του κορωνοϊού

Την «πάτησε» κανονικά: Ισπανίδα πολιτικός πέρασε γνωστό πορνοστάρ για γιατρό-θύμα του κορωνοϊού

Μια Ισπανίδα πολιτικός έπεσε θύμα μιας (για πολλούς κακόγουστης φάρσας) στο Twitter, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της για τον χαμό ενός 24χρονου γιατρού, ο οποίος, ωστόσο, δεν είναι άλλος από τον διάσημο πορνοστάρ ​Jordi El Niño Polla.

Στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, η Hurlé ξεκίνησε την ομιλία της θυμίζοντας τα θύματα της Covid-19 στην περιοχή, κυρίως, όμως, όπως είπε, «δεν ξεχνάμε τον θάνατο του Alberto Sánchez, ενός νεαρού γιατρού 24 ετών, ο οποίος πέθανε στη Μαδρίτη».

Ωστόσο, αυτός ο Alberto Sánchez, αυτός ο νέος γιατρός, που πέθανε από κορvνοϊό, δεν υπήρξε ποτέ!

Στην πραγματικότητα, είναι μια φάρσα, η οποία κυκλοφορεί στο Twitter, με την εικόνα του πορνοστάρ Ciudad Real Muñoz, γνωστό παγκοσμίως ως Jordi El Niño Polla, ο οποίος είναι ντυμένος γιατρός για τις ανάγκες κάποιου ρόλου!

Το αρχικό tweet, λοιπόν, που έχει «κατέβει», αλλά κάποιος φρόντισε να το κάνει print screen, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ακόμα, «γράφει»: «Αυτός είναι ο Alberto Sánchez, γιατρός στο Hospital de La Paz της Μαδρίτης, ο οποίος μόλις πέθανε σε ηλικία 24 ετών λόγω του κορωνοϊού μετά από μια εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια για τη φροντίδα χιλιάδων ασθενών, αλλά επειδή δεν είναι ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής, δεν θα έχει την αναγνώριση που του αξίζει».

Η ψεύτικη ανακοίνωση, δε, συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Jordi El Niño Polla, που είναι ντυμένος γιατρός…

Ωστόσο, η Ισπανίδα πολιτικός ,δεν κατάλαβε ότι πρόκειται περί «πλάκας» και εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του «γιατρού»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.