ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστυνομικός την «είδε» ροκστάρ: Τραγουδάει και χορεύει σε ρυθμούς Μπόλιγουντ (βίντεο)

Αστυνομικός την «είδε» ροκστάρ: Τραγουδάει και χορεύει σε ρυθμούς Μπόλιγουντ (βίντεο)

Ένας Ινδός αστυνομικός από το Κασμίρ έγινε viral χάρη τις μουσικές ικανότητές του.

Συγκεκριμένα, το όργανο της τάξης έγινε διάσημος στα social media όταν διασκέδασε με την κιθάρα του τους επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό.

Ινδός αστυνομικός φορά κράνος «κορωνοϊού» για να κάνει τους πολίτες να μείνουν σπίτι

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο νεαρός Ινδός αστυνομικός παίζει ένα διάσημο τραγούδι του Μπόλιγουντ για να ανακουφίσει τους ανθρώπους που μπαίνουν στην περιοχή, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωτοβουλία του έγινε δεκτή με θαυμασμό από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και το βίντεό του να παίζει κιθάρα φορώντας προστατευτική μάσκα έγινε αμέσως viral.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.