ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τώρα θα ξέρεις: H αθώα κίνηση με το κινητό που «μαρτυρά» ότι ο σύντροφός σας σας απατά

Τώρα θα ξέρεις: H αθώα κίνηση με το κινητό που «μαρτυρά» ότι ο σύντροφός σας σας απατά

Μια Αυστραλή ψυχοθεραπεύτρια προειδοποίησε πως οι σύντροφοι που τοποθετούν τα τηλέφωνά τους ανάποδα σε ένα τραπέζι, μπορεί να προσπαθούν να κρύψουν κάτι, όπως μια απιστία.

Η Μελίσα Φεράρι, θεραπεύτρια ζευγαριών με έδρα το Σίδνεϊ, δήλωσε πως ενώ αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια μπορεί να κρύβει κάτι άλλο, υπάρχουν κι άλλα σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει κανείς πριν από την αλλαγή στην τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου με την όψη προς τα κάτω.

«Ένα τηλέφωνο που ξαφνικά τοποθετείται με την όψη προς τα κάτω μετά από χρόνια συμβίωσης με ένα άλλο άτομο, μπορεί να είναι ένας πιθανός συναγερμός» δήλωσε στο Whimn. «Η αλήθεια είναι πως όταν το τηλέφωνο μπει στο αθόρυβο και τοποθετηθεί ανάποδα, σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε χάσει πολλά σημάδια που να μαρτυρούν την απιστία. Ένα σημαντικό εξ αυτών, είναι όταν ο σύντροφός σας αρχίσει να δείχνει αφηρημένος, να ενδιαφέρεται λιγότερο για εσάς, σαν να βρίσκεται αλλού».

Τι άλλο μπορεί να μαρτυρά πως σας απατά

Άλλα αξιοσημείωτα προβλήματα που πρέπει να προσέξετε θα ήταν εάν ο σύντροφός σας δείχνει λιγότερη αγάπη προς εσάς και να θέλει να κάνει πιο ανεξάρτητα πράγματα. Μπορεί επίσης, να αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του ή να θέλει λιγότερες σεξουαλικές επαφές μαζί σας.

Εάν τα σημάδια δείχνουν ξεκάθαρα ότι σας απατά, η ψυχοθεαραπεύτρια πιστεύει ότι η νορμάλ αντίδραση θα ήταν να αρχίσετε να τον κατασκοπεύετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δείτε το τηλέφωνό του.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις, το Ashley Madison, διαπίστωσε πως το 56% των ατόμων που απατούν χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους πρώτα απ’ όλα όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλους συντρόφους. Ακολούθως, το 44% χρησιμοποιεί email, το 20% επικοινωνεί σε ιστότοπους γνωριμιών, ακολουθούμενα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο 20% ενώ το 11% έχει ακόμη και ένα κρυφό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς τα κινητά είναι ο νούμερο ένα τρόπος επικοινωνίας, έχει νόημα το γεγονός πως αυτοί που απατούν τους συντρόφους τους, θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν τα εισερχόμενα μηνύματα ή τις κλήσεις από την σύζυγό τους. Ωστόσο, ορισμένοι δήλωσαν πως εάν το τηλέφωνό τους είναι στραμμένο προς τα κάτω, είναι γιατί απλά το έβαλαν έτσι και πως δεν έχει καμία υποκείμενη σημασία σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.