ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Της «χαμογέλασε» η τύχη: Η σωσίας της Μέγκαν Μάρκλ κάνει «χρυσές» δουλειές (βίντεο)

Της «χαμογέλασε» η τύχη: Η σωσίας της Μέγκαν Μάρκλ κάνει «χρυσές» δουλειές (βίντεο)

Η 32χρονη Christine Primrose Mathis, από το Perth Amboy του New Jersey, ξεκίνησε να ακούει σχόλια για την ομοιότητά της με την αμερικανίδα ηθοποιό πριν περίπου 5 χρόνια, όταν εκείνη έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά Suits.

Μητέρα ενός παιδιού, η γυναίκα αυτή αποφάσισε να… εξαργυρώσει αυτή την ομοιότητα και άρχισε να κλείνει δουλειές -σε… part time επίπεδο- ως σωσίας της.

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ήδη, ωστόσο πλέον θέλει να υποδυθεί την Μέγκαν Μαρκλ σε ταινία και να κάνει αυτή τη δουλειά… full time.

Η 32χρονη πάντως δεν… λέει κουβέντα σχετικά με τις αμοιβές της για να υποδύεται την αμερικανίδα ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν επιβάτες σε κάποια πτήση της είπαν πως έμοιαζε πολύ με «εκείνη την κοπέλα από το Suits».

Δείτε τη σωσία της Μέγκαν Μαρκλ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9n6IbMn3BW

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.