Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για την ερωτική επαφή – Kάντε τεστ για να δείτε αν είστε πάνω από τον μέσο όρο

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για την ερωτική επαφή – Kάντε τεστ για να δείτε αν είστε πάνω από τον μέσο όρο

Και όμως… υπάρχει τεστ που δείχνει αν είστε πάνω από τον μέσο όρο. Μέσα απ’ αυτό θα μπορέσετε να δείτε πόση είναι η ιδανική διάρκεια της ερωτική επαφής και αν θα πρέπει να υπερηφανεύεστε ή όχι.

Κάθε άντρας (θέλει να) υπερηφανεύεται για τις… επιδόσεις του στο σεξ. Κάθε άντρας (θέλει να) λέει ότι είναι ένας εξαιρετικός εραστής που ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο των υπολοίπων αντρών, τουλάχιστον στην ηλικία του. Τώρα, υπάρχει ένα online τεστ που ξεχωρίζει ποιος είναι όντως πάνω από τον μέσο όρο σεξουαλικών επιδόσεων και ποιος… λέει ψέμματα!

Διάρκεια σεξ- Χρησιμοποιήστε την φόρμα, για να υπολογίσετε εάν οι… επιδόσεις σας είναι φυσιολογικές με βάση τις αντίστοιχες επιδόσεις άλλων ανδρών.

Τα δεδομένα που πρέπει να εισάγετε είναι:

  • χώρα διαμονής
  • φυλή
  • ηλικία
  • διάρκεια του σεξ χωρίς τα προκαταρκτικά
  • το πώς υπολογίστηκε αυτός ο χρόνος (κατά προσέγγιση, με χρονόμετρο ή απλό ρολόι) και
  • αν έχετε κάνει περιτομή

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λοιπόν, πώς τα πήγατε;…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.