ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τσελεμεντές της Μόνικα: Ετοιμάζεται βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από τα Φιλαράκια

Ο Τσελεμεντές της Μόνικα: Ετοιμάζεται βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από τα Φιλαράκια

Η σεφ Amanda Yee πρόκειται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο το επίσημο βιβλίων συνταγών της διάσημης σειράς Φιλαράκια, με τίτλο «Friends: The Official Cookbook».

Στις σελίδες του, θα συμπεριλαμβάνονται 70 συνταγές από πιάτα που είδαμε στα επεισόδια της σειράς, όπως το περίεργο trifle της Ρέιτσελ, το σάντουιτς με γαλοπούλα που τόσο λάτρευε ο Ρος και τα περίφημα cookies σε συνταγή της γιαγιάς της Φοίβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βιβλίο συνταγών πρόκειται να διατεθεί από την Amazon, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 22 Σεπτεμβρίου 2020. Όπως αναφέρεται στην περίληψη που το συνοδεύει, «είτε είσαι έμπειρος σεφ όπως η Μόνικα Γκέλερ, ξεκινάς μόλις μία επιχείρηση κέτερινγκ όπως η Φοίβη Μπουφέ ή είσαι ένθερμος οπαδός του φαγητού όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το “Friends: The Official Cookbook” προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.