ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θαυματουργό τρικ: Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα παράθυρα που δεν φτάνετε

Θαυματουργό τρικ: Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα παράθυρα που δεν φτάνετε

Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας εξωτερικά ακόμα και εκεί που φτάνετε.

Ειδικό κοντάρι που ανοίγει

Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά κοντάρια που κάνουν για αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Χρησιμοποιήστε το κοντάρι για να σαπουνίσετε εξωτερικά το παράθυρό σας και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το λάστιχο πλύντε το παράθυρο. Το μόνο ελάττωμα του κονταριού αυτού είναι πως εξυπηρετεί μόνο όσους μένουν σε χαμηλούς ορόφους. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με είδη καθαρισμού ή μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω ίντερνετ.

Έξτρα tip

Αν θέλετε να καθαρίσετε τα παράθυρά σας με φυσικό τρόπο τότε ανακατέψτε καλαμποκάλευρο με νερό. Με το μείγμα καθαρίστε τα παράθυρά σας και στη συνέχεια ξεπλύντε με άφθονο νερό.Το ξίδι αποτελεί επίσης μια πολύ καλή λύση.

Φυσικά μπορείτε επίσης να θέσετε το θέμα στην επόμενη συνάντηση της πολυκατοικίας σας. Σίγουρα και άλλοι ένοικοι θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς και θα μπορούσατε να προσλάβετε κάποια εταιρία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους καθαρισμούς. Αν το κάνετε όλοι μαζί σαν πολυκατοικία θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιλέξτε βροχερή μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας απ’έξω έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι γείτονές σας από τα νερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.