ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός είναι ο παράξενος λόγος που πρέπει να βάζουμε το τζιν μας… στην κατάψυξη

Αυτός είναι ο παράξενος λόγος που πρέπει να βάζουμε το τζιν μας… στην κατάψυξη

Αν θέλετε να διατηρήσετε το σχήμα του τζιν όπως το αγοράσατε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, αντί να το πλύνετε, να το βάλετε στην κατάψυξη.

Ο λόγος που το τζιν αρχίζει να μυρίζει αφού φορεθεί για μια στιγμή είναι επειδή τα βακτήρια μεταφέρονται από το δέρμα στο παντελόνι. Η πλειοψηφία αυτών των βακτηρίων μπορεί να σκοτωθεί από την χαμηλή θερμοκρασία στον καταψύκτη σας, καθώς και να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές που προκαλούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τζιν σας στην κατάψυξη πριν πάτε για ύπνο. Το τζιν αρχίζει να απλώνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αν θέλετε να δώσετε στο τζιν σας το σχήμα του πίσω, γυρίστε απλά το μέσα προς τα έξω και ρίξτε το στο στεγνωτήριο για 20 λεπτά περίπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.