Πες μας τη στάση που κοιμάσαι να σου πούμε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου (φωτο)

Πες μας τη στάση που κοιμάσαι να σου πούμε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου (φωτο)

Η στάση του ύπνου δείχνει κάποια πράγματα για την προσωπικότητα των ανθρώπων.

Δεν έχεις παρά να δεις στην φωτογραφία τη στάση του σώματος που συνήθως επιλέγεις για να κοιμηθείς και να μάθεις τι συμβολίζει για την προσωπικότητά σου.

1. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς να κολλήσετε τα γόνατά σας ενώ ξαπλώνετε στο πλάι, τότε είστε ήρεμος και αξιόπιστος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο να σας προσβάλλουν και δεν φοβάστε το μέλλον. Χαμογελάτε ακόμη και το πιο άθλιο χειμωνιάτικο πρωί και μπορείτε να προσαρμόζεστε χωρίς προβλήματα σε οποιεσδήποτε αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας.

2. Εάν κοιμάστε κυρίως στη στάση του εμβρύου, τότε συχνά αισθάνεστε την ανάγκη προστασίας, κατανόησης και συμπάθειας. Με τον τρόπο αυτό, προσπαθείτε να αποκόψετε τον εαυτό σας από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η τέλεια διέξοδος είναι η ζωγραφική και ο χορός, ακόμα και η συγγραφή σε blog.

3. Εάν κοιμάσαι ξαπλωμένος μπρούμητα με τα χέρια και τα πόδια σου να προεξέχουν, τότε είσαι ηγέτης. Είστε παρορμητικο, αλλά θέλετε και να απολαμβάνετε τάξη στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προγραμματίζετε τα πάντα εκ των προτέρων, δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις.Είστε ικανοί να επιμείνετε και το αίσθημα ευθύνης σας βοηθά να έχετε μεγάλη επιτυχία σε ό,τι κάνετε

4. Αν κοιμάσαι ξαπλωμένος στην πλάτη σου, τότε πιθανότατα είσαι ένα θετικό άτομο που αγαπά τη ζωή, που συνηθίζει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και αγαπά την καλή παρέα. Eίσαι ένα καλά προσαρμοσμένο άτομο, το οποίο ξέρει ποιοι είναι οι στόχοι του στη ζωή και προσπαθεί να τους πετύχει. Aυστηροί, παθιασμένοι και απαιτητικοί, αλλά απαιτείτε περισσότερο από τον εαυτό σας πάνω απ ‘όλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Αν κοιμάσαι σαν ερωδιός, με το ένα πόδι σηκωμένο, τότε είναι πιθανό να έχεις μια απρόβλεπτη προσωπικότητα που συχνά προσελκύεται σε κάθε είδους περιπέτειες. Η διάθεσή σου μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα. Πολύ συχνά, δυσκολεύεστε να είστε αποφασιστικοί και να κάνετε μια επιλογή. Συνολικά στη δουλειά και στη ζωή γενικά, προτιμάτε τη σταθερότητα, την ειρήνη, την ησυχία και την πληρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.