ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πώς θα φτιάξεις ποπ κορν με ολόκληρο καλαμπόκι

Πώς θα φτιάξεις ποπ κορν με ολόκληρο καλαμπόκι

Το ποπ κορν είναι ένα εύκολο και γρήγορο σνακ, που πολύς κόσμος αγαπάει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φτιάξεις, οι περισσότεροι όμως αφορούν σε καθαρισμένο καλαμπόκι.

Εμείς θα σου προτείνουμε ένα κόλπο για να φτιάξεις ποπ κορν γρήγορα και εύκολα χωρίς καν να μπεις σε διαδικασία να καθαρίσεις το καλαμπόκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις φούρνο μικροκυμάτων.

Το καλαμπόκι πρέπει να είναι ξεφλουδισμένο, αλλά κανονικά με τους κόκκους πάνω του. Αφού καθαριστεί, βάζουμε ολόκληρο το καλαμπόκι σε μια χαρτοσακούλα, διπλώνοντας την ανοιχτή άκρη της. Κατόπιν βάζουμε αυτήν τη σακούλα ανάποδα σε μια δεύτερη χαρτοσακούλα, την οποία διπλώνουμε επίσης για να κλείσει η άκρη της.

Εν συνεχεία, τοποθετούμε τις χαρτοσακούλες με το καλαμπάκι στο φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά. Με το που θα γίνει το ποπ κορν μπορούμε να προσθέσουμε λιωμένο βούτυρο και αλάτι, για ακόμα πιο εύγεστο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.