ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πωλήθηκε σε πλούσιο Σαουδάραβα το σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 20 εκατ. ευρώ

Πωλήθηκε σε πλούσιο Σαουδάραβα το σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 20 εκατ. ευρώ

Στα χέρια ενός Σαουδάραβα μεγιστάνα πέρασε η πρώην κατοικία της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση, στο Λονδίνο.

Πρόκειται για οικία στην Grosvenor Square, στο Μέιφερ, στην οποία φιλοξενούνταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τη σύζυγό του Τζάκι Κένεντι και αποτελούσε σπίτι της αδελφής του Ελληνα κροίσου, Αρτεμις. Το σπίτι πωλήθηκε για περίπου 20 εκατ. ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή άγγιζε κάτι παραπάνω από τα 27,5 εκατ..

Το deal κλείστηκε σε λιγότερο από 24 ώρες, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, και μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για την υψηλότερη τιμή που έχει «πιάσει» διαμέρισμα μη ανακαινισμένο στο Μέιφερ, φέτος.

«Η συμφωνία είναι απόρρητη, αλλά ξέρουμε ότι το διαμέρισμα πουλήθηκε σε έναν αγοραστή από τη Μέση Ανατολή, έναν Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο που το πήρε για την κόρη του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Beauchamp Estates, Τζέρεμι Τζι, που μεσολάβησε προκειμένου να βρεθεί αγοραστής με το Wetherell Estate Agents.

Το φανταστικό σπίτι έχει μέγεθος 464 τ.μ. και διαθέτει μια εντυπωσιακή είσοδο, πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και μια μεγάλη κουζίνα. Διαθέτει επίσης τρεις παρακείμενους χώρους υποδοχής, όλοι με θέα την πλατεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σπίτι αποδείχθηκε τέλειος χώρος για πάρτι της υψηλής κοινωνίας, με την οικογένεια Ωνάση να διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις όταν και είχαν στην κατοχή τους το ακίνητο τη δεκαετία του ’60 και του ’70.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.