ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεπούλησαν οι… φουσκωτές κούκλες για σεξουαλική χρήση – Σχεδόν 40% η αύξηση

Ξεπούλησαν οι… φουσκωτές κούκλες για σεξουαλική χρήση – Σχεδόν 40% η αύξηση

Ραγδαία είναι η αύξηση που σημειώθηκε στις πωλήσεις των φουσκωτών κουκλών για σεξουαλική χρήση, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία κατέγραψαν «άλμα» 30-40%.

​Το φαινόμενο συσχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού και τις αλλαγές που αυτή έχει επιφέρει στις συνήθειες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ίσως ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τις φουσκωτές κούκλες δεν τις αγοράζουν -με αυξημένη ζέση εσχάτως- μόνον οι μονήρεις για ατομική χρήση.

​Αντιθέτως προς ό,τι θα υπέθετε κανείς βάσει στερεοτύπων και κοινής λογικής, υπάρχουν όλο και περισσότερα ζευγάρια που αγοράζουν ομοιώματα, είτε για να προσθέσουν ένα τρίτο πρόσωπο (έστω και άψυχο) στην ερωτική τους ρουτίνα είτε ως προσφορά του ενός συντρόφου προς τον άλλον.

Τα στοιχεία σχετικά με τη ραγδαία αύξηση πωλήσεων στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς σεξουαλικών βοηθημάτων προέρχονται από κατασκευαστές και μεταπράτες κουκλών στην Αυστραλία. Θεωρείται όμως μάλλον ή βέβαιον ότι παρόμοια χαρακτηριστικά εμφανίζουν κι άλλες αγορές ανά την υφήλιο.

«Από το ξέσπασμα του COVID-19» λέει πωλητής του sex shop Cherry Banana, «παρατηρήσαμε μια πολύ σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των φουσκωτών μας κουκλών Cherry Doll. Συγκεκριμένα, πουλάμε διπλάσιες ποσότητες σήμερα σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο, περί τις 20 με 25 κάθε μήνα».

Στέλεχος της εταιρείας Sex Doll Australia επιβεβαιώνει τα παραπάνω και προσθέτει ότι «η νέα τάση είναι ο σύζυγος να αγοράζει μια γυναικεία φουσκωτή κούκλα για τον εαυτό του, για να τη χρησιμοποιεί δίπλα στη γυναίκα του. Έχουμε όμως και τους συζύγους που αγοράζουν από κοινού με τις συμβίες τους κούκλες, μία για τον καθέναν. Αύξηση παρατηρείται επίσης στις πωλήσεις φουσκωτών κούκλων, δηλαδή αρσενικών, τους οποίους προτιμούν πολύ οι γυναίκες για προσωπική τους χρήση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις προτιμήσεις και τα αιτήματα κατά παραγγελίαν εξατομίκευσης των κουκλών αναφέρεται από τους ως άνω κυρίους ότι «οι πελάτες μάς ρωτούν συχνά αν μπορούμε να τους παραδώσουμε κούκλες άφυλες, χωρίς ομοιώματα γεννητικών οργάνων οποιουδήποτε φύλου. Μας ζητούν επίσης -σοβαρά όμως- γυναικείες κούκλες με τρεις μαστούς, με ουρά. και, βέβαια, πολλοί ενδιαφέρονται να παραγγείλουν κούκλες με τα χαρακτηριστικά προσώπου συγκεκριμένων ατόμων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.