Δείτε κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε το ψυγείο σας

Δείτε κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε το ψυγείο σας

Το ψυγείο είναι από εκείνες τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας και συνήθως αμελούμε να τις καθαρίζουμε τακτικά.

Πολλοί καθαρίζουν το ψυγείο μόνο όταν λερωθεί, αλλά στην πραγματικότητα ο καθαρισμός του θα πρέπει να γίνεται κάθε τρεις μήνες, ενώ τυχόν λεκέδες θα πρέπει να απομακρύνονται αμέσως με ένα πανί ποτισμένο με αντιβακτηριακό σπρέι, το οποίο είναι ασφαλές για τα τρόφιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, μία φορά την εβδομάδα, καλό θα είναι να καθαρίζετε ψίχουλα, αποφάγια και υγρά που μπορεί να έχουν πέσει, ειδικά εάν υπήρχε κάποιο ωμό κρέας στη συντήρηση. Είναι εξίσου σημαντικό, σε εβδομαδιαία βάση, να πετάτε τάπερ με παλιό φαγητό, φρούτα ή λαχανικά που έχουν χαλάσει και κονσέρβες ή συσκευασίες που έχουν παρέλθει την ημερομηνία λήξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.