ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μας όταν δεν έχουμε ερωτικές επαφές

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μας όταν δεν έχουμε ερωτικές επαφές

Οι περισσότεροι αν όχι και όλοι μας, έχουμε περάσει διαστήματα στα οποία δεν είχαμε ερωτικές επαφές για αρκετούς λόγους. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να συνέβαινε στο σώμα μας εκείνη την περίοδο;

Δείτε αναλυτικά:

1. Μπορεί να αυξηθεί η αρτηριακή μας πίεση. Το σεξ βελτιώνει τη φυσιολογική απόκριση του σώματός μας στο στρες κι αυτό διατηρεί την αρτηριακή πίεση σε χαμηλότερο επίπεδο.

2. Αγχωνόμαστε περισσότερο. Το καλό σεξ μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε -έστω και για λίγες ώρες- όλα μας τα προβλήματα και να καταφέρουμε να χαλαρώσουμε. Σε αυτή τη συνθήκη μπορεί να δούμε τα πράγματα που μας συμβαίνουν από άλλη οπτική, λιγότερο πιεστική. Κατά τη διάρκεια του οργασμού, μάλιστα, απελευθερώνονται οι ενδορφίνες: οι ορμόνες που βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσής μας.

3. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξασθενεί. Μελέτες έχουν δείξει πως όσοι ασθενείς έκαναν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα, είχαν μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση της ανοσοσφαιρίνης A, ένα αντίσωμα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανοσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Μπορεί να μειωθεί η απόδοσή μας στη δουλειά. Όσοι έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι στα επαγγελματικά τους. Η αλυσίδα πάει ως εξής: υγιής σχέση σημαίνει υγιής σεξουαλική ζωή που φέρνει ευτυχία άρα αυτή μεταφέρεται και στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη όρεξη για δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.