Έχεις νεύρα; Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις

Έχεις νεύρα; Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις

Σε όλους μας συμβαίνει να έχουμε νεύρα και να ξεσπούμε, για κάποιο λόγο, ανά διαστήματα.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι το να μη θυμώνουμε, αλλά το να καταφέρνουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας και να αντιδρούμε σωστά τις εκάστοτε καταστάσεις. Υπάρχουν, για παράδειγμα, τρία πράγματα που δεν κάνουν οι σοφοί άνθρωποι όταν έχουν νεύρα.

Δεν οδηγούν την ώρα που είναι σε ένταση: Εάν παίρνεις το αυτοκίνητο και οδηγείς άσκοπα νομίζοντας ότι θα σου φύγουν τα νεύρα, τότε κάνεις λάθος. Το μόνο που πετυχαίνεις είναι μάλλον να οδηγείς επικίνδυνα.

Δεν στέλνουν μηνύματα και δεν δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πρέπει πρώτα να ηρεμήσεις και μετά να κάνεις όποιο τηλέφωνο θες ή να στείλεις κάποιο μήνυμα. Είναι, επίσης, σημαντικό να μη μοιράζεσαι το θυμό σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν προσπαθούν να κοιμηθούν: Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν πρέπει να επιχειρήσεις να κοιμηθείς όταν έχεις πολλά νεύρα. Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, εάν πέσεις για ύπνο με νεύρα αντί αυτά να φύγουν θα πολλαπλασιαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.