Cardi B: Έδωσε 84.681 δολάρια σε τεστ για τον κορωνοϊό ώστε να βγάλει το νέο της κλιπ!

Cardi B: Έδωσε 84.681 δολάρια σε τεστ για τον κορωνοϊό ώστε να βγάλει το νέο της κλιπ!

Το υπέρογκο ποσό των 84.681 δολαρίων έδωσε η ράπερ Cardi B σε τεστ για τον κορωνοϊό, ώστε να μπορέσει να βγάλει το νέο της κλιπ.

Η εκκεντρική ράπερ Cardi B κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα το νέο της κλιπ μαζί με την Megan Thee Stallion για το τραγούδι WAP, το οποίο και σύμφωνα με το αμερικανικό People, χτύπησε αμέσως κορυφή.

Το τραγούδι με τους ακατάλληλους στίχους οπτικοποιήθηκε μέσα στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η Cardi B να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας αναφορικά με τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Υποβλήθηκαν όλοι σε τεστ κορωνοϊού

«Ήταν κάπως περίεργο να γυρίζεις το βίντεο στην εποχή του κορωνοϊού» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Cardi B και αποκάλυψε πως ξόδεψε 84.681 δολάρια μόνο σε τεστ για τον κορωνοϊό. «Για παράδειγμα, έπρεπε να ξοδέψουμε 84.681 δολάρια μόνο για τεστ. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο γύρισμα έπρεπε να ελεγχθούν για κορωνοϊό» είπε.

Η εκκεντρική καλλιτέχνις εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά συνοδεία διάφορων ζώων στο κλιπ, τα οποία όπως είπε, για λόγους ασφαλείας, δεν ήρθαν σε επαφή με εκείνη και τους χορευτές. «Είχαμε μια τίγρη και μια λεοπάρδαλη εκεί, αλλά δεν γυρίζαμε μαζί τους για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας της πανδημίας. Ενώσαμε τις σκηνές στη συνέχεια» λέει η Cardi B.

Βίντεο: Αντιδράσεις προκαλεί το νέο κλιπ της Cardi B

Οι εικόνες στο κλιπ, αλλά και οι απρεπείς στίχοι στο νέο τραγούδι της Cardi B προκάλεσαν για μια ακόμη φορά αντιδράσεις στις ΗΠΑ. «Δεν πίστευα πως το τραγούδι ήταν τόσο αθυρόστομο όσο λένε. Αλλά είμαι συνηθισμένη σε αυτό. Είμαι τόσο φρικιό που δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα. Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα σκεφτόταν πως είναι τόσο άκομψη αυτή η λέξη» σχολίασε η Cardi B, αναφερόμενη στην κατ’ επανάληψη χρήση μιας απρεπούς λέξης για το γυναικείο γεννητικό όργανο στο τραγούδι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.