ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Xenos»: Αγοράζοντας αυτό το πανάκριβο σκάφος παίρνεις δώρο… και μια Bugatti! (βίντεο)

«Xenos»: Αγοράζοντας αυτό το πανάκριβο σκάφος παίρνεις δώρο… και μια Bugatti! (βίντεο)

Μπορεί να είναι αρκετά ακριβό, όμως αγοράζοντας το σκάφος «Xenos», παίρνεις δώρο και μια απίστευτη Bugatti Chiron.

Σύμφωνα με το σχεδιαστικό στούντιο το εντυπωσιακό σκάφος «Xenos» θα είναι το ταχύτερο megayacht του κόσμου, καθώς θα αναπτύσσει ταχύτητα έως και 90 κόμβους (167 χλμ./ώρα), παρά το συνολικό μήκος των 40 μέτρων.

Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό όμως δεν είναι τόσο η πρωτοποριακή ναυπήγησή του, αλλά το γεγονός ότι στην τιμή των 39 εκατομμυρίων δολαρίων που κοστίζει περιλαμβάνεται και μία Bugatti Chiron. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός κλειστός χώρος στο πίσω μέρος του σκάφους, που χωράει ακριβώς το γαλλικό hypercar.

Το «Xenos» διαθέτει επαναστατική κυρτή πλώρη και ειδική σχεδίαση στη γάστρα, που εξασφαλίζει απαράμιλλη σταθερότητα και έλεγχο. Ανάλογα τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, το σκάφος μπορεί να διαθέτει είτε μία συμβατική γάστρα, είτε χρησιμοποιώντας υδροπτέρυγα. Κεραίες, ραντάρ, συστήματα άγκυρας και ότι έχει πάνω του ένα σκάφος, εδώ είναι έξυπνα κρυμμένα στο σκαρί από carbon, ή στους υαλοπίνακες που βρίσκονται επάνω του και καλύπτουν το πιλοτήριο και το σαλόνι, έτσι ώστε να τονίζονται οι καθαρές, φουτουριστικές γραμμές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.