Άνδρες δώστε προσοχή: Αυτά είναι τα 5 πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά

Άνδρες δώστε προσοχή: Αυτά είναι τα 5 πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά

Έχετε αναρωτηθεί ποια πράγματα μπορεί να βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες σε έναν άνδρα πέρα από τα προφανή; Εκείνα που δε πάει ο νους σας ότι μπορεί να αρέσουν στο αντίθετο φύλο.

Δείτε παρακάτω:

Γυαλιά οράσεως

Πριν από μερικά χρόνια το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης διεξήγαγε μια μελέτη που αποκάλυψε ότι οι γυναίκες γενικά προσελκύονται περισσότερο απο άνδρες που φορούν γυαλιά οράσεως, σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Ο λόγος; Επειδή τα γυαλιά είναι ένα σημάδι νοημοσύνης και, όσο κι αν νομίζετε ότι στις κυρίες μετράει το μέγεθος του δικεφάλου σας, είναι το μέγεθος του εγκεφάλου σας που σας δίνει το πλεονέκτημα. Και όλες θέλουν έναν πνευματικό συνομιλητή.

Γκρίζα μαλλιά

Όπως τα γυαλιά οράσεως έτσι και τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να δείξουν ωριμότητα, εμπειρία και σοφία όταν συνοδεύονται από ένα κολακευτικό στυλ. Μια έρευνα από έναν τεράστιο ιστότοπο online dating, έδειξε ότι το 72% των γυναικών θεωρούν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι. Ακόμα κι αν είστε νεότεροι και έχετε γκριζάρει πρόωρα, η κατοχή του look αποπνέει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας – κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό. Τέλος, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι τα βαμμένα μαλλιά είναι η επιτομή της κακογουστιάς.

Σημάδια στο πρόσωπο

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά τα σημάδια δεν σας κάνουν ελλατωματικούς. Αντ ‘αυτού, οι γυναίκες τείνουν να γοητεύονται από τις ιστορίες πίσω από τις πληγές, οι οποίες επίσης παρέχουν έναν αέρα μυστηρίου, αντοχής και αρρενωπότητας. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ έδειξε ότι οι γυναίκες συνδέουν τα σημάδια με θάρρος, υγεία και γενναιότητα – και ποιος δεν θέλει να θεωρείται ήρωας;

Πράσινα δάχτυλα

Προφανώς δεν το εννοούμε κυριολεκτικά – αυτό θα ήταν ενοχλητικό. Όμως όσοι άντρες περνούν μερικές ώρες σε έναν κήπο, θεωρούνται πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο. Η καλλιέργεια φυτών δείχνει τόσο την υπομονή όσο και την ικανότητα για αγάπη, και – ανεξήγητα – οι εμπειρογνώμονες έχουν προτείνει στο παρελθόν ότι μόνο 30 λεπτά την εβδομάδα στον κήπο σας, μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση σας στο κρεβάτι. Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς, αλλα σίγουρα θα μας κάνει να ψάχνουμε για κλαδευτήρι.

Πυκνά φρύδια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πυκνά φρύδια είναι κάτι που οι γυναίκες παρατηρούν στους άνδρες και τους αρέσει. Δεν εννούμε δασύτριχα ή θαμνώδη και προς Θεού μην τα αφήσετε να μεγαλώσουν και γίνουν μονόφρυδο. Με λίγα λόγια, τα εντονα απείθαρχα φρύδια θα επιστήσουν την προσοχή στα μάτια σας και αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη της πιο σημαντικής ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.