ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι μέσα σε όλα – Τώρα «χώνει» τη μύτη του και στις αμερικανικές εκλογές

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι μέσα σε όλα – Τώρα «χώνει» τη μύτη του και στις αμερικανικές εκλογές

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάλεσαν τους Αμερικανούς να πάρουν μέρος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αλλά τους γύρισε μπούμερανκ.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα τους Σάσεξ θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ατζέντης διασημοτήτων Τζόναθαν Σάλιτ. Εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου η ίδια και ο σύζυγός της έκαναν την παρέμβασή τους.

Συγκεκριμένα, κάλεσαν τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν. «Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι αυτές είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της εποχής μας. Αλλά αυτές τώρα είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας γίνονται δράση και οι φωνές μας ακούγονται, η φωνή σου είναι μια υπενθύμιση ότι μετράς, γιατί μετράς, αξίζεις να ακουστείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια πρέπει να παραμένει πολιτικά ουδέτερη και τα μέλη της δεν ψηφίζουν στις εκλογές. «Σε αυτές τις εκλογές δεν θα μπορέσω να ψηφίσω στις ΗΠΑ, αλλά πολλοί από εσάς πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μπόρεσα να ψηφίσω στη Μεγάλη Βρετανία. Καθώς πλησιάζουμε στο Νοέμβριο είναι σημαντικό να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και τον διαδικτυακό αρνητισμό», εξήγησε ο εγγονός της 94χρονης βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα λόγια τους, όμως, δεν είχαν την απήχηση που περίμεναν στον αμερικανικό λαό. Ο πρίγκιπας Χάρι, δε, κατηγορήθηκε πως προσπαθεί να παρέμβει στην πολιτική της χώρας, δεδομένου πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει έρθει στο παρελθόν δημόσια σε ρήξη με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον κατηγορεί συχνά-πυκνά για την πολιτική που ασκεί και προφανώς δεν της αρέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρίγκιπας Χάρι, μέσα σε όλα, χώνει τη μύτη του στις αμερικανικές εκλογές και λέει ουσιαστικά στους Αμερικανούς να ψηφίσουν κατά του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Είναι απολύτως απαράδεκτη συμπεριφορά για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο πρώην παρουσιαστής του CNN και νυν παρουσιαστής πρωινής εκπομπής βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, Πιρς Μόργκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.