ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τι να κάνεις όταν το στυλό δεν γράφει ενώ έχει μελάνι

Τι να κάνεις όταν το στυλό δεν γράφει ενώ έχει μελάνι

Έχετε ένα στυλό το οποίο έχει ελάχιστο μελάνι ή το μελάνι του έχει στεγνώσει και δεν γράφει; Δεν χρειάζεται να το πετάξετε, αφού υπάρχει λύση.

Ο πρώτος και πιο κλασικός τρόπος είναι να δοκιμάσουμε να γράψουμε γραμμές πολύ γρήγορα, με μεγάλη ταχύτητα. Καλό είναι να πιέσουμε αρκετά το στυλό και να εφαρμόσουμε αυτήν τη μέθοδο σε ένα κομμάτι άχρηστο χαρτί, το οποίο σίγουρα θα καταστραφεί, άρα θα πρέπει να το πετάξουμε μετά.

Εάν το προηγούμενο κόλπο δεν μας έφερε αποτελέσματα και εξακολουθεί να μη γράφει, υπάρχει και δεύτερη λύση: κρατήστε το στυλό από την πάνω μεριά και ξεκινήστε πολύ γρήγορα να «τινάζετε» το άλλο άκρο του. Κάντε ακριβώς αυτό το τίναγμα που θα κάνατε για να ρίξετε ένα θερμόμετρο που μετρηθήκατε για πυρετό στην αρχική του θερμοκρασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε να κρατάτε το στυλό από το πάνω μέρος του και να το βαρέσετε χαλαρά από τα πλάγια σε έναν π.χ. τοίχο, πολλές φορές και γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περίπτωση που και οι δύο παραπάνω μέθοδοι αποτύχουν, πάρτε το στυλό σας και στη μύτη του εφαρμόστε κάτι ζεστό για ένα λεπτό. Είτε φυσήξτε με τα χνώτα σας, που βγάζουν ζεστό αέρα, είτε ακουμπήστε τη μύτη του στυλό σε μια ζεστή επιφάνεια είτε «περάστε» την ελαφρά με έναν αναπτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.