ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ποιον ανήκει πλέον η έπαυλη του Playboy; (φωτο)

Σε ποιον ανήκει πλέον η έπαυλη του Playboy; (φωτο)

Το Playboy Mansion West, είναι το πρώην σπίτι του ιδρυτή του περιοδικού Playboy Hugh Hefner, ο οποίος έζησε εκεί από το 1974 μέχρι το θάνατό του το 2017.

Βρίσκεται στο Holmby Hills, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, κοντά στο Beverly Hills, το αρχοντικό έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 λόγω των διάσημων πάρτι του Hefner, από τα οποία πέρασε όλη η showbiz.

Σήμερα ανήκει στoν Daren Metropoulos, γιο του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Dean Metropoulos, και πλέον χρησιμοποιείται απλώς για διάφορες εταιρικές δραστηριότητες και χρησιμεύει ως τόπος παραγωγής τηλεοπτικής παραγωγής, φωτογραφίας περιοδικών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2018 ο Μetropoulos έκανε συμφωνία με το δήμο του Λος Άντζελες για την προστασία του οικήματος από την κατεδάφιση. Η συμφωνία αυτή προστατεύει το σπίτι έτσι ώστε να μην κατεδαφιστεί ποτέ αλλά δίνεται η δυνατότητα για ανακαίνιση και συντήρηση. Είναι όπως και να το κάνουμε, πλέον μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμερικής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.