Δεν πάει ο νους σας: Οι 6 «άγνωστες» χρήσεις που έχει το βούτυρο (βίντεο)

Δεν πάει ο νους σας: Οι 6 «άγνωστες» χρήσεις που έχει το βούτυρο (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, το βούτυρο είναι από τις τροφές που όλοι έχουμε στο ψυγείο του σπιτιού μας, καθώς το χρησιμοποιούμε στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική.

​Ωστόσο, γνωρίζατε πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε και με άλλους τρόπους στην καθημερινότητά μας;

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε έξι χρήσεις του βουτύρου που δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό και που θα σας λύσουν τα χέρια σε διάφορα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

Γνωρίζατε ότι με λίγο βούτυρο, θα γλιτώσετε τη μούχλα από το κομμένο τυρί ή ότι θα σταματήσετε το τρίξιμο της πόρτας;

Δείτε παρακάτω αυτές και τέσσερις ακόμα χρήσεις του βουτύρου που θα σας εκπλήξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.