ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το συχνότερο λάθος όλων όσων αφορά τον καφέ τους

Αυτό είναι το συχνότερο λάθος όλων όσων αφορά τον καφέ τους

Ο καφές αποτελεί καθημερινότητα πλέον για όλους μας και για κάποιους το αντικείμενο της δουλειάς τους και η εξειδίκευσή τους.

Οι περισσότεροι τον καφέ – κυρίως τον ελληνικό – τον αποθηκεύουν σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή σε κάποιο ντουλάπι. Υπάρχουν, όμως, πολλοί που ειδικά το καλοκαίρι βάζουν τον καφέ στο ψυγείο.

Θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο διατηρούν τον καφέ περισσότερο καιρό φρέσκο, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού που έχει ζέστη. Η αλήθεια είναι πως ο καφές από τη στιγμή που τον ανοίγετε, για να μην χάσει το άρωμά του, θα πρέπει να αποθηκεύεται σε σκιερό και δροσερό μέρος, ειδικά την περίοδο που έχει ζέστη.

Και για το λόγο αυτό πολλοί επιλέγουν τη λύση του ψυγείου, που όμως δεν είναι η ιδανική αν δεν γίνει με τον σωστό τρόπο. Οι χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου, επίσης, επηρεάζουν το άρωμα και τη φρεσκάδα του ψυγείου. Γι’ αυτό καλό είναι να το αποφεύγετε ως λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλύτερο είναι να αγοράζετε μικρές συσκευασίες καφέ, ώστε να μην χρειάζεται πολύς καιρός μέχρι να τον καταναλώσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.