ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βάζο που περιείχε… εσώρουχο για μαγικό ξόρκι βρήκαν εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας στην Αμαλιάδα!

Βάζο που περιείχε… εσώρουχο για μαγικό ξόρκι βρήκαν εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας στην Αμαλιάδα!

Εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας στην Αμαλιάδα εντόπισαν ένα «μαγικό» βάζο, που περιείχε -σύμφωνα με τους… ειδικούς- υλικά για ξόρκι και μάλιστα ερωτικό.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, στη θέα του βάζου με τα… απόκοσμα και ασύνδετα μεταξύ τους αντικείμενα στο εσωτερικό του, οι υπάλληλοι «τα χρειάστηκαν» για αρκετά λεπτά, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι όλα αυτά, και δεν άγγιζαν τίποτα αρχικά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, βρήκαν το θάρρος, άνοιξαν το βάζο και μέσα βρήκαν: Ένα εσώρουχο, καρφιά, μια κόκκινη κλωστή, πριονίδι και ένα χαρτάκι με τα αρχικά ενός προσώπου! Ότι, δηλαδή… απαιτείται για να κάνεις κάποιον/α να σε ερωτευτεί!

Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, αναφέρει το ίδιο Μέσο, αφού ειδοποίησαν την αστυνομία, πήραν το βάζο και το έριξαν στη θάλασσα, για να περάσει από σαράντα κύματα, σύμφωνα με την παράδοση και να «σβήσει» όλο αυτό το κακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.