ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά τα καθημερινά αντικείμενα χρησιμοποιείται με τον λανθασμένο τρόπο

Αυτά τα καθημερινά αντικείμενα χρησιμοποιείται με τον λανθασμένο τρόπο

Υπάρχουν αντικείμενα που βρίσκονται στην καθημερινότητά μας και στην ζωή μας συνεχώς, όμως η χρήση τους δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Μάσκαρα

Πολλές γυναίκες έχουν την συνήθεια να βάζουν και να βγάζουν το βουρτσάκι της μάσκαρα στο μπουκάλι, μια κακή συνήθεια την οποία πρέπει να αποφεύγετε. Αρχικά αυτή η κίνηση επιτρέπει την είσοδο περισσότερου αέρα στο μπουκάλι, κάτι που μελλοντικά σημαίνει ότι η μάσκαρά σας θα ξεραθεί πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, η άντληση της βούρτσας σχηματίζει φυσαλίδες αέρα μέσα στη μάσκαρα, οι οποιές μπορεί να οδηγήσουν σε άνιση ή ακόμη και ακατάσταση εφαρμογή.

Makeup

Δεν υπάρχει κάτι κακό να εφαρμόζετε το makeup σας με τα χέρια σας, αλλά μπορεί να μην αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για διάφορους λόγους. Αρχικά, η εφαρμογή μπορεί να μην είναι ομοιόμορφη και τα αποτελέσματα όχι τα επιθυμητά. Επιπλέον, με τα δάχτυλά σας μπορεί να μεταφέρετε βακτήρια στο πρόσωπό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία για την εφαρμογή του makeup στο πρόσωπό σας όπως τα ειδικά πινέλα ή σφουγγαράκια.

Τσιμπιδάκια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν φοράτε τα τσιμπιδάκια των μαλλιών σας με την κυματιστή πλευρά προς τα πάνω, όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι άλλωστε, τα φοράτε λάθος εδώ και χρόνια. Οι κορυφές της κυματιστής πλευράς πιάνουν τα μαλλιά σας πιο αποτελεσματικά, ενώ με το να τοποθετείτε την κυματιστή πλευρά προς τα κάτω δεν γλιστράνε και τόσο εύκολα από τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε το μια φορά και μόνες σας και θα παρατηρήσετε την διαφορά ιδίοις όμμασι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.