Εύκολα και γρήγορα κόλπα για να εξαφανίσετε τους λεκέδες από αποσμητικό από τα ρούχα

Εύκολα και γρήγορα κόλπα για να εξαφανίσετε τους λεκέδες από αποσμητικό από τα ρούχα

Εάν φοράτε αποσμητικό, σίγουρα ξέρετε τους λεκέδες που αφήνει πάνω στα ρούχα, ιδιαίτερα στις μασχάλες και στα ρούχα που είναι πιο σκούρα, οπότε και είναι πιο ορατοί.

Υπάρχει πάντα η κλασική μέθοδος του να τρίψετε το ίδιο το ύφασμα του ρούχου μόνο του ενάντια στον εαυτό του, η οποία όντως λειτουργεί, αλλά κάνει κακό σε πιο ευαίσθητα υφάσματα που ξεχειλώνουν ή δημιουργούν κόμπους (γρομπαλάκια) στην ύφανση από την τριβή.

Δείτε μερικά κόλπα για να φύγουν οι λεκέδες από αποσμητικό στα ρούχα:

Ένα υγρό πανί

Μερικές φορές η απλούστερη λύση είναι η καλύτερη: Ένα βρεγμένο πανί θα αφαιρέσει γρήγορα τις λευκές ραβδώσεις που αφήνει πίσω το αποσμητικό όταν βγάζετε την μπλούζα πάνω από το κεφάλι σας. Απλά φροντίστε να το στίψετε καλά, ώστε να είναι νωπό και όχι να στάζει, διαφορετικά το ρούχο σας θα μουσκέψει.

Μωρομάντηλα

Τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για να αφαιρέσετε τα σημάδια από αποσμητικό στα ρούχα σας.

Σφουγγάρια ή πετσέτες μικροϊνών

Κάνουν 1002 δουλειές και μία από αυτές είναι ότι αφαιρούν πανεύκολα τους λευκούς λεκέδες από αποσμητικό.

Νάιλον

Αν έχετε ένα παλιό ζευγάρι καλσόν μην το πετάξετε. Τρίψτε το πάνω στον λεκέ και θα τον αφαιρέσει. Είναι ιδανικό για ρούχα από ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι.

Μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και τα μωρομάντηλα, έτσι και τα μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ είναι ιδανικά. Ακόμα και αν έχετε προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ σε υγρή μορφή, βάλτε λίγο πάνω σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε τον λεκέ από αποσμητικό. Θυμηθείτε μόνο να βάλετε λίγη ποσότητα για να μην καταλήξετε να μουσκέψετε το ρούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.