Επαγγελματίας στη βιομηχανία του σεξ αποκαλύπτει – Οι τρεις κατηγορίες ανδρών που απατούν

Επαγγελματίας στη βιομηχανία του σεξ αποκαλύπτει – Οι τρεις κατηγορίες ανδρών που απατούν

Μια εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ επί έξι χρόνια με το όνομα Σαμάνθα Χ., αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες οδηγούνται στην απιστία.

Η Σαμάνθα X, εξήγησε καταρχάς ότι όσοι άνδρες είναι αποφασισμένοι να απιστήσουν, πάντα θα βρουν το χρόνο, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είναι και υποστηρίζει, ότι ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρός είναι ο γάμος και πόσο τέλεια μπορεί να φαίνεται η οικογενειακή ζωή στο σπίτι, «οι άνδρες και πάλι μπορούν να ξεστρατίσουν».

Οι τρεις κατηγορίες ανδρών που απατούν

Όπως είπε, μέσα από την εμπειρία της να συναναστρέφεται παντρεμένους άντρες, διαπίστωσε ότι οι λόγοι της απιστίας, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη, είναι οι άνδρες που έχουν «μηδενικές σεξουαλικές σχέσεις» με τη σύζυγό τους, μερικές φορές για δεκαετίες, και αισθάνονται σαν μια πιστωτική κάρτα με πόδια, αλλά αρνούνται να φύγουν επειδή δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους ή να πληγώσουν τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν ότι αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά «παραδέχονται ότι απλώς χρειάζονται ποικιλία».

Όσο για την τρίτη κατηγορία, είναι αυτή που αποκαλεί την «πιο πολύπλοκη παρτίδα»: ο πολύ ευτυχισμένος παντρεμένος άντρας, που δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος για να απιστήσει.

Παρόλο που οι άνδρες λένε ότι δεν θέλουν να βλάψουν τις συντρόφους τους και να καταστρέψουν το γάμο τους, η Σαμάνθα πιστεύει ότι συχνά οι γυναίκες τους γνωρίζουν, αλλά κλείνουν τα μάτια αντί να μπουν στη διαδικασία να το αντιμετωπίσουν και να ξεκινήσουν ξανά τη ζωή τους.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω. Εάν υπάρχει κάτι που έχω μάθει στο ρόλο μου ως Σαμάνθα, είναι ότι δεν είναι ένας τέλειος κόσμος, δεν είμαστε τέλειοι άνθρωποι και όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αρχικά, δυσκολεύτηκα να καταλάβω γιατί ευτυχισμένοι παντρεμένοι άνδρες αναζητούν σεξουαλικές σχέσεις αλλού, είτε πρόκειται για εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ (που με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι απιστία) ή για μακροχρόνιες σχέσεις. Βλέπω, ακούω και συναντώ αρκετούς παντρεμένους άντρες ως Σαμάνθα, πράγμα που με αποτρέπει να πω κι εγώ το “ναι” για πάντα. Και επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω, δεν είναι μόνο οι άνδρες που απατούν. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το κάνουν επίσης και έχω πολλούς πελάτες, συντετριμμένους από τις σχέσεις των συζύγων τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFt6QE3ATtQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.