ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιρένε Τροστ: Οι «πλούσιες» καμπύλες της θα σε κάνουν να… «χάσεις» το μυαλό σου (φώτο)

Ιρένε Τροστ: Οι «πλούσιες» καμπύλες της θα σε κάνουν να… «χάσεις» το μυαλό σου (φώτο)

Όπως θα θυμάστε, η πρώτη εμφάνιση της Ιρένε Τροστ στην τηλεόραση ήταν μέσα από το Dream Show.

​Στην συνέχεια έκανε την εμφάνιση της στο Your Face Sounds Familiar, ενώ την παρακολουθήσαμε, για πολύ λίγο, στο Survival Secret.

Η Ιρένε Τροστ διαθέτει και φωνή και κορμί ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε κάνουν να ξεχάσεις το όνομα σου αφού τα «πλούσια» προσόντα της δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από επαγγελματίες μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/B0dcao8Ia1f

https://www.instagram.com/p/B1GrUyjIkwR

https://www.instagram.com/p/CEEZ3YfJ0Ka

https://www.instagram.com/p/CErViMujVO2

https://www.instagram.com/p/B232NkdoEnX

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1tOIMEozrh

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.