ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Κι όμως πιάνει: Η «μαγική» φράση που θα σε κάνει να κερδίσεις τη δουλειά

Κι όμως πιάνει: Η «μαγική» φράση που θα σε κάνει να κερδίσεις τη δουλειά

Οι συνεντεύξεις για δουλειά είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία.

Πολλοί προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν από πριν, έχοντας την ελπίδα ότι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν την δουλειά. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι οι εργοδότες έχουν κατά νου αυτό το άγχος, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους ή θα κάνουν τα στραβά μάτια.

Η επιστήμη όμως έρχεται για να σε βοηθήσει και σε αυτό, καθώς μέσα από έρευνες που έγιναν σε Αμερική και Ευρώπη, βρέθηκε ότι υπάρχει μια φράση που μπορεί να σε ανεβάσει απίστευτα στα μάτια του ανθρώπου που σου κάνει την επαγγελματική συνέντευξη.

Ποια να είναι αυτή άραγε; «Αγαπώ τη δουλειά μου».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα λόγια αυτά εκτιμώνται σαφώς περισσότερο από ένα εντυπωσιακό βιογραφικό το οποίο δε θα μετρήσει και τόσο αν η ενέργεια που βγάζει, η αυτοπεποίθησή σου και η αγάπη για τη δουλειά σου δεν μεταδοθούν στον υποψήφιο εργοδότη σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική σύμφωνα με τους περισσότερους, γι’ αυτό και πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τον χρόνο που σου δίνεται για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου, μιας και είναι περιορισμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.