Μήπως τα κάνεις κι εσύ; – Τα δύο λάθη όσων εργάζονται από το σπίτι

Μήπως τα κάνεις κι εσύ; – Τα δύο λάθη όσων εργάζονται από το σπίτι

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η τηλεργασία αποτελεί, πλέον, μέρος της καθημερινότητας για ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό εργαζομένων. Ωστόσο, δε πρέπει να παύουμε να αναζητούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουνε τον προσωπικό μας χώρο εργασίας στο σπίτι πιο φιλικό, όμορφο και άνετο.

Δεδομένου ότι σε αυτόν, πια, περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας πρέπει και οφείλουμε να τον διαμορφώσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, ωστόσο, πέφτουμε σε λάθη τα οποία πρέπει να αποφεύγουμε διά ροπάλου, για να μην έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Εργάζεστε από τον καναπέ ή το κρεβάτι

Όσο άνετη κι αν ακούγεται η ιδέα του να εργάζεστε από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την αποφύγετε διά ροπάλου. Αντιθέτως, θα αρχίσετε να συσχετίζετε το κρεβάτι με την εργασία σας και μπορεί να έχετε πρόβλημα να κοιμηθείτε τη νύχτα.

​Επιπλέον, αν έχετε μετατρέψει τον καναπέ σας σε γραφείο, τότε πολύ πιθανό είναι η χαλάρωση παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix από το σημείο όπου καθόσασταν όλη μέρα για να δουλέψετε, να μην είναι και τόσο χαλαρωτική τελικά.

Ακόμη και σε ένα μικρό σπίτι, προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας που να είναι ξεχωριστός από την ζώνη χαλάρωσής σας για να δημιουργήσετε κατά κάποιον τρόπο μια νοητή απόσταση μεταξύ των δύο αυτών χώρων.

Ξεχνάτε να διακοσμήσετε τον χώρο εργασίας σας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο προσωρινή και να είναι η λύση της τηλεργασίας, η προσθήκη λίγης προσωπικότητας στο χώρο που εργάζεστε θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευχάριστο το μέρος, όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες από την καθημερινότητά σας. Ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ένα αρωματικό κερί ή κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο ή έργο τέχνης που υπάρχουν ήδη σε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού σας, σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.