ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έδωσε 375.000 δολάρια για κάρτες Πόκεμον και τελικά ήταν… ψεύτικες (βίντεο)

Έδωσε 375.000 δολάρια για κάρτες Πόκεμον και τελικά ήταν… ψεύτικες (βίντεο)

Ένας συλλέκτης συμφώνησε να δώσει 375.000 δολάρια για κάρτες Πόκεμον, όμως λίγο πριν τις πληρώσει… κατάλαβε ότι ήταν ψεύτικες.

Ο Chris Camillo, ένας «κοινωνικός επενδυτής arbitrage», ήλπιζε να πάρει στα χέρια του την σπάνια συλλογή των σπάνιων καρτών και θα πλήρωνε αδρά γι’ αυτά.

Ο συλλέκτης επρόκειτο να αγοράσει το κουτί, το οποίο θα περιείχε συνολικά 396 κάρτες, από τον Jake Greenbaum.

Η ιδέα ήταν να πληρώσει τον Greenbaum σε μετρητά και οι κάρτες να πουληθούν ξανά τον επόμενο χρόνο με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ωστόσο, άρχισαν να χτυπούν «καμπανάκια» για τον Camillo, όταν άνοιξε το κουτί με την ένδειξη “Gotta Catch Em All “.

Η εξαιρετικά αμήχανη στιγμή γυρίστηκε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Dumb Money» και δημοσιεύτηκε στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.