ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι θα συμβεί αν ρίξουμε ξύδι στον νεροχύτη

Τι θα συμβεί αν ρίξουμε ξύδι στον νεροχύτη

Το ξύδι θα σας λύσει τα χέρια, καθώς πλέον θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Ο νεροχύτης είναι ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού, καθώς όλα τα υπολείμματα τροφίμων μαζεύονται εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μία έντονη άσχημη μυρωδιά και χρειάζονται δραστικά μέτρα για να καθαριστεί.

Ωστόσο, υπάρχει ένα… μικρό κόλπο, το οποίο μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι ξύδι και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Τα ρίχνετε και τα δύο στα σιφώνια και περιμένετε να υποχωρήσει ο αφρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, ανοίγετε τη βρύση για ένα λεπτό, προκειμένου να τρέξει μπόλικο νερό. Περιμένετε ακόμα πέντε λεπτά και στην συνέχεια ανοίγετε και πάλι την βρύση για ένα λεπτό και θα δείτε τον νεροχύτη σας να λάμπει και το κυριότερο θα είναι καθαρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.