Οι «κακές» αντρικές συνήθειες που… εξιτάρουν τις γυναίκες

Οι «κακές» αντρικές συνήθειες που… εξιτάρουν τις γυναίκες

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο, διαπιστώθηκε πως οι νέοι άντρες που καπνίζουν και πίνουν τακτικά θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τις γυναίκες για τη σύναψη «εφήμερου ερωτικού δεσμού».

Επικεφαλής της εν λόγω μελέτης υπήρξε η επίκουρος καθηγητής του βελγικού πανεπιστημίου, Eveline Vincke, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της εστίασαν σε ένα δείγμα 239 νεαρών γυναικών, από τις οποίες ζητήθηκε πρώτα να εκφράσουν την άποψή τους για κάποιες επιβλαβείς προς την υγεία συνήθειες (ειδικότερα, για το ποτό και το τσιγάρο) και κατόπιν να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε μια σειρά ερωτήσεων που θα έδειχναν το αν και κατά πόσο ο εθισμός ενός άντρα στον καπνό ή το αλκοόλ τις επηρεάζει στο αν και κατά πόσο τον βλέπουν ερωτικά…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας λοιπόν, οι γυναίκες έχουν την τάση να θεωρούν πιο ελκυστικούς για τη δημιουργία περιστασιακής σχέσης τους άντρες εκείνους που δηλώνουν καπνιστές και που συνήθιζαν να καταναλώνουν αλκοόλ είτε περιστασιακά, είτε σε συχνή βάση.

Μάλιστα, με βάση τις συμμετέχουσες στην έρευνα, το πόσο συχνά ένας άντρας καταναλώνει προϊόντα αλκοόλ και καπνού αποτελεί ένδειξη και για το αν αυτός θέλει «να δέσει το γάιδαρό του» ή αν αναζητά κατ’ εξακολούθηση την ικανοποίηση στα one night stands.

Το καλύτερο όλων δε είναι ότι, όπως αποδείχτηκε από τα ευρήματα μιας δεύτερης μελέτης στην οποία συμμετείχαν τη φορά αυτή 171 νεαροί άντρες, οι τακτικοί καπνιστές και πότες είναι όντως πιο «άστατοι» στην ερωτική τους ζωή, προτιμώντας ξεκάθαρα τις περιστασιακές έναντι των «σταθερών» σχέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατέληξε η Vincke, «αποδεικνύεται ότι το κάπνισμα αλλά και η κατανάλωση αλκοόλ, με την πάροδο των χρόνων έχουν εξελιχθεί σε κανονικά “όπλα”, τα οποία οι νεαροί άντρες χρησιμοποιούν αποτελεσματικά για την ευκολότερη εξεύρεση περιστασιακής ερωτικής συντρόφου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.