ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε στο σπίτι τις κουβέρτες

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε στο σπίτι τις κουβέρτες

Βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου, και πολλά είναι τα νοικοκυριά που θα ξεκινήσουν να φυλάσσουν τις κουβέρτες.

Μάλιστα, πολλές νοικοκυρές, τις βάζουν στο πλυντήριο, αλλά ως μέθοδος δεν είναι και η καλύτερη. Αν το πλυντήριο δεν είναι μεγάλο, κινδυνεύει να σπάει ακόμη και ο κάδος του λόγω του βάρους της κουβέρτας.

​Επίσης και η ίδια η κουβέρτα, όταν πλένεται στο πλυντήριο, δεν βγαίνει τόσο απαλή όσο θα θέλατε και ας βάλετε κάμποσο μαλακτικό.

Ο καλύτερος τρόπος πλυσίματος είναι ο παραδοσιακός, δηλαδή στο χέρι. Και μπορεί να μοιάζει δύσκολος και κοπιαστικός, όμως, αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα, θα δείτε πώς είναι εύκολο. Οι παρακάτω οδηγίες ισχύουν και για το πλύσιμο των παπλωμάτων.

Τι πρέπει να κάνετε:

Ξεκινήστε μουλιάζοντας τις κουβέρτες σας μια-μια για 15 λεπτά μέσα σε άφθονο χλιαρό νερό στο οποίο έχετε ρίξει απορρυπαντικό. Προηγουμένως, έχετε βουλώσει τη μπανιέρα. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με κρύο νερό τουλάχιστον δύο φορές.

​Δεν την στραγγίζετε, αλλά για να φύγουν τα πολλά νερά, μπορείτε να μπείτε και εσείς μέσα στην μπανιέρα και να πατήσετε την κουβέρτα με τα πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αφήνετε για λίγο μέσα στην μπανιέρα και έπειτα την βγάζετε στον ήλιο να στεγνώσει φυσικά. Την αφήνετε εκεί να στεγνώσει τελείως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.