ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γυναίκα πούλησε ηλεκτρονικό παιχνίδι του γιου της αλλά… είχε ξεχάσει μέσα ένα ερωτικό βοήθημά της (φώτο)

Γυναίκα πούλησε ηλεκτρονικό παιχνίδι του γιου της αλλά… είχε ξεχάσει μέσα ένα ερωτικό βοήθημά της (φώτο)

Μία γυναίκα αποφάσισε να πουλήσει την παλιά κονσόλα παιχνιδιών του γιού της όμως… μέσα είχε ξεχάσει ένα ερωτικό της βοήθημα.

Η Sara Foggo, από το Mirfield, West Yorkshire, λέει ότι χρειαζόταν λίγα επιπλέον χρήματα για τα Χριστούγεννα και, ενώ καθαρίζοντας τα υπνοδωμάτια των παιδιών της, συνάντησε το Sega Mega Drive.

Έτσι αποφάσισε αν το πουλήσει αφού τα παιδιά της δεν έπαιζαν με αυτό πια.

Το πούλησε σε έναν φίλο της για 25 δολάρια. Ο φίλος της την επόμενη ημέρα της έστειλε μια φωτογραφία για να την ευχαριστήσει, λέγοντας της όμως ότι ξέχασε και κάτι άλλο μέσα, το οποίο είχε φωτογραφήσει εκείνος φυσικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ερωτικό βοήθημα ήταν μέσα σε μια κάλτσα.

Η Sara, 34 ετών, είπε: «Ένιωσα απόλυτη ντροπή, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν μόνο σε μένα. Όταν είδα την φωτογραφία, είπα Θεέ μου».

Όπως είπε αν και όταν έπιασε το κουτί ήταν βαρύ, ωστόσο θεώρησε πως το βάραινε το εγχειρίδιο που ήταν μέσα.

«Δεν με πειράζει που ήταν μέσα, απλά το σεξουαλικό μου βοήθημα αξίζει περισσότερα χρήματα από εκείνα που πούλησα την κονσόλα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.