ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτόν τον απλό τρόπο θα ζεστάνετε σωστά το χθεσινό σας φαγητό

Με αυτόν τον απλό τρόπο θα ζεστάνετε σωστά το χθεσινό σας φαγητό

Το ζέσταμα του χθεσινού φαγητού αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση, καθώς αρκετές φορές οδηγείται στην αποτυχία και αναγκαζόμαστε να το προσπαθήσουμε ξανά.

Αυτοί είναι οι τρόποι ανάλογα και το είδος του φαγητού:

Μακαρόνια
Αντί να τα βάλεις στα μικροκύματα, ρίξ’τα σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Ανακάτεψε για 3-5 λεπτά και απόλαυσε την “ολόφρεσκη” χθεσινή σου μακαρονάδα.

Κρέας
Εάν έχεις επιχειρήσει ποτέ να ξαναζεστάνεις κρέας, όπως μπριζόλα ή στήθος κοτόπουλου, ξέρεις πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα είναι τελείως ξηρό και άγευστο. Για να του “δώσεις και πάλι ζωή” βάλτο σε ένα ταψί στο φούρνο και ζέστανέ το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Διαφορετικά, ζέστανέ το για 1-2 λεπτά σε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι.

Σούπα
Ζέστανέ την σε ένα κατσαρολάκι πάνω από μέτρια φωτιά. Εάν είναι πολύ πηχτή, απλά πρόσθεσε λίγο νεράκι ή ζωμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίτσα
Περίσσεψε πίτσα από το προηγούμενο βράδυ; Τέλεια! Μπορείς να τη βάλεις κατευθείαν από το ψυγείο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και να τη ζεστάνεις για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, κλείσε το μάτι και κάλυψε το τηγάνι σου με ένα αλουμινόχαρτο, ώστε να λιώσει κι άλλο το τυρί και να γίνει τραγανή σαν να την πήρες μόλις τώρα! Μια άλλη λύση είναι να τη βάλεις σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, και στη συνέχεια να το τοποθετήσεις στο φούρνο για 3-5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Ο αγαπημένος μας όμως τρόπος να ζεσταίνουμε τη χθεσινή πίστα είναι να τη “διπλώνουμε” ώστε να υπάρχει ζύμη από πάνω και από κάτω και να την ξεροψήνουμε στη τοστιέρα. Γίνεται πεντανόστιμη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.