ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποιες μυρωδιές διεγείρουν τον άνδρα και ποιες τη γυναίκα;

Ποιες μυρωδιές διεγείρουν τον άνδρα και ποιες τη γυναίκα;

Όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν αφροδισιακές τροφές, με τις πιο γνωστές από αυτές να είναι τα θαλασσινά. Ωστόσο Δεν χρειάζεται να φας κάτι για να λειτουργήσει αφροδισιακά.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνες, σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική διέγερση παίζουν και οι μυρωδιές. Οι μυρωδιές πάντως δεν είναι οι ίδιες για άνδρες και γυναίκες.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, οι άνδρες διεγείρονται από τη μυρωδιά της λεβάντας, ενώ οι γυναίκες από εκείνη της καραμέλας. Άλλες μυρωδιές, πιο παράξενες, είναι η μυρωδιά της ταλκ για μωρά, της γλυκόριζας και του αγγουριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης μερικές έρευνες έδειξαν και την διεγερτική αξία της κανέλας, η οποία αυξάνει την θερμοκρασία στο σώμα και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.