ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Κόρτνεϊ Κοξ από «τα Φιλαράκι» έβαλε μία γαλοπούλα στο κεφάλι και χόρεψε όπως τότε (βίντεο)

H Κόρτνεϊ Κοξ από «τα Φιλαράκι» έβαλε μία γαλοπούλα στο κεφάλι και χόρεψε όπως τότε (βίντεο)

Τον χρόνο πίσω γύρισε η διάσημη ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ, που έπαιξε τη Μόνικα στα «Φιλαράκια», καθώς με αφορμή τη Μέρα των Ευχαριστιών, αναπαράστησε την εμβληματική σκηνή της σειράς με τη γαλοπούλα.

Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ευχήθηκε χρόνια πολλά στους θαυμαστές της και διαμαρτυρήθηκε για τη δημοτικότητα της συγκεκριμένης σκηνής με τη γαλοπούλα.

«Εάν λάβω ένα ακόμη αναθεματισμένο GIF με τη γαλοπούλα στο κεφάλι μου ενώ χορεύω σαν ανόητη, θα εκραγώ!» είπε η Κόξ και άρχισε να χορεύει όπως στα «Φιλαράκια», φυσικά και πάλι με τη γαλοπούλα στη θέση που της αρμόζει.

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση της δημοφιλούς ηθοποιού έγινε viral, με τους θαυμαστές της να σπεύδουν να ευχηθούν χρόνια πολλά στην Κοξ και να κοινοποιούν το χιουμοριστικό βιντεάκι με το τεράστιο πουλί στο κεφάλι της.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CIE3H_-DDJ1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.