ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεαρός αγόρασε 221 κονσόλες PlayStation 5 και τώρα τις μοσχοπουλάει

Νεαρός αγόρασε 221 κονσόλες PlayStation 5 και τώρα τις μοσχοπουλάει

Μία περιουσία θα βγάλει ένας 22χρονος από τις ΗΠΑ, καθώς αγόρασε 221 κονσόλες PlayStation 5 και τώρα τις μοσχοπουλάει.

Είναι γεγονός ότι πολλοί δυσκολεύονται ακόμη να πάρουν στα χέρια τους το PlayStation 5. Παντού. Σε όλον τον κόσμο.

Αρκετοί, που έχουν παραγγείλει την κονσόλα, περιμένουν, τρώγοντας τα νύχια τους, και άλλοι απλά δεν τη βρίσκουν στα ράφια, αφού έχει γίνει… sold out άνευ προηγουμένου. Στην τελευταία κατηγορία, μην μπερδευτείτε, αναφερόμαστε στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα… καλό Μάρτιο θα δούμε το PS5 στα ράφια.

Και εδώ, ωστόσο, όπως θα γνωρίζετε -δυστυχώς- αρκετοί, παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών, αλλά παρατηρείται και κάτι ακόμη, που συμβαίνει, φυσικά, διεθνώς: Ορισμένοι έχουν αγοράσει το PlayStation 5 και εκμεταλλευόμενοι την τεράστια ζήτηση, μεταπωλούν την κονσόλα, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στη διπλάσια τιμή, ζητώντας 1.000 ή και παραπάνω ευρώ…

Η περίπτωση, όμως, ενός 22χρονου Αμερικανού, που φέρνει στο «φως» το Business Insider, ξεπερνάει όλες όσες έχουμε δει τριγύρω και μας έχουν… πεταχτεί τα μάτια. Είναι, πραγματικά, αδιανόητη.

Ο ”Mark F”, λοιπόν -διότι προφανώς και δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του- αγόρασε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, 221 κονσόλες PS5, χρησιμοποιώντας πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς και bots, και τις μεταπουλά τώρα σχεδόν στη διπλάσια τιμή, έχοντας βγάλει σε μία εβδομάδα 33.000 ευρώ! Ο νεαρός βάζει αγγελίες online και πολλοί, πάρα πολλοί, είναι διατεθειμένοι να δώσουν 800, 900 και 1000 ευρώ για να πάρουν μία κονσόλα!

Τι σημαίνει αυτό; Κάντε τις πράξεις…

Αν ο ”Mark F” έχει δώσει για τις 221 κονσόλες, όπως υπολογίζεται και με τιμή λιανικής, κάπου στις 85.000 ευρώ, όχι απλά θα πάρει πίσω το τεράστιο ποσό που δαπάνησε, αλλά θα βγάλει και ένα… τσουβάλι λεφτά κέρδος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, θυμίζουμε, αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό πως μια ομάδα μεταπωλητών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο συγκέντρωσε περίπου 3.500 PlayStation 5, τα οποία, φυσικά, και πουλά για… χρυσάφι δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.