ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

«Κεφάλαιο… κρεβάτι»: Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις των ανδρών

«Κεφάλαιο… κρεβάτι»: Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις των ανδρών

Όπως γνωρίζουμε, η σεξουαλική επαφή για ένα ζευγάρι, έχει ως στόχο την μέγιστη απόλαυση, και «εκπλήρωση» των επιθυμιών τους.

Μάλιστα, οι προτιμήσεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι αποδεδειγμένα από την επιστήμη.

​Ένα από αυτά είναι οι στάσεις που προτιμούν οι άνδρες.

Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις ΗΠΑ αποκάλυψε τις τρεις δημοφιλέστερες και στις παρουσιάζουμε με σειρά προτίμησης. Είναι μια καλή αρχή για να ικανοποιήσεις τον παρτενέρ σου και κατά συνέπεια κι εσένα.

Doggy Style

Πρώτη στις προτιμήσεις των ανδρών -και γιατί όχι και στις δικές σου- και οι λόγοι είναι κυρίως πρακτικοί. Έχουν θέα τα οπίσθια σου και παράλληλα νιώθουν κυρίαρχοι.

Ιεραποστολικό

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Σίγουρα αυτή είναι μία στάση που θα έβαζες κι εσύ ψηλά στις δικές σου προτιμήσεις και οι άνδρες την έχουν στη δεύτερη θέση. Συνδυάζει αποτελεσματικά τρία σημαντικά πράγματα για το σeξ: την άνεση, την οικειότητα και την ευχαρίστηση.

Γυναίκα από πάνω

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοιάζει σαν να έχεις εσύ τον έλεγχο σε αυτή τη στάση αλλά μάλλον οι άνδρες την προτιμούν γιατί και πάλι είναι σε πλεονεκτική θέση. Κάθονται αναπαυτικά και απολαμβάνουν τη θέα του στήθους σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.