ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μήνυμα για το 2021 στα Βλάχικα από τον Στέργιο Καλόγηρο

Μήνυμα για το 2021 στα Βλάχικα από τον Στέργιο Καλόγηρο

Μήνυμα στα Βλάχικα, απηύθυνε ο Στέργιος Καλόγηρος για το έτος 2021.

«Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά.
Καλώς δεχθήκαμε τη νέα χρονιά.

Τη νέα χρονιά το 2021, μια χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο.

Φίλες και φίλοι από την καρδιά μου θέλω να ζητήσω από τον Θεό την νέα χρονιά ο κόσμος όλος να έχει υγεία, όλος ο κόσμος να έχει δουλειά, όλος ο κόσμος να έχει αγάπη.

Στη νέα αυτή χρονιά που ήρθε, το 2021, θέλω να ζητήσω από τον Θεό να μας ακούσει ώστε όλοι οι Βλάχοι από την Αλβανία, την Σερβία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Μικρά Ασία, να μπορέσει η μητέρα πατρίδα μας, η Ελλάδα να μας πάρει στην αγκαλιά της και να μας προστατεύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω για όλους, όλους εσάς που με βλέπετε, όλους τους φίλους και τις φίλες, όλους τους Βλάχους, όλους τους Έλληνες να σας πω χρόνια πολλά με υγεία και να είναι η νέα χρονιά, μια χρονιά γεμάτη ευτυχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.