ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εργαζόμενη στον κόσμο του «ροζ» θεάματος αποκαλύπτει δέκα μυστικά της δουλειάς

Εργαζόμενη στον κόσμο του «ροζ» θεάματος αποκαλύπτει δέκα μυστικά της δουλειάς

Η Miley White, ποpνοσταρ, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της 10 μυστικά της δουλειάς που σίγουρα δεν ήξερες.

1. Οι οργασμοί είναι σχεδόν πάντα ψεύτικοι. Ίσως για αυτόν τον λόγο είναι τόσο εντυπωσιακοί, γιατί στην πραγματικότητα ο καθένας ‘τελειώνει’ με τον δικό του τρόπο όχι απαραίτητα φωνάζοντας. Μερικές φορές είναι πραγματικοί, αλλά συνήθως είναι εντελώς ψεύτικοι γιατί είναι δουλειά.

2. Τα νέα κορίτσια συχνά πρέπει να διδάσκονται πώς να προσποιούνται οργασμό.

3. Οι γωνίες της κάμερας, το τέντωμα προς τα μπροστά και λίγο νερό δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ςqυirting, το οποίο όμως δεν υφίσταται όπως ακριβώς το βλέπετε.

4. Πολλά αστέρια του ποpνό κάνουν και δεύτερη δουλειά επειδή βαριούνται. Έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και νιώθουν συχνά πλήξη.

5. Πολλά κορίτσια της δουλειάς πωλούν τα εσώpουχά τους online. Έτσι βγάζουν πραγματικά ένα πολύ καλό χαρτζιλίκι.

6. Τα εσώρουχα και τα κοστούμια είναι πάρα πολύ ακριβά.

7. Τα ατυχήματα μπορεί να συμβούν και συμβαίνουν συνέχεια, σε όλα τα στάδια. Οι παρτενέρ μπορεί να λερωθούν ακόμη και αν τα κορίτσια κάνουν την περιποίησή τους. Το πιο αστείο συνέβη όταν μια ποpρνοσταρ που ήταν και μαμά και θήλαζε ακόμα, έσταξε… γάλα επάνω στον συμπρωταγωνιστή της.

8. Το ύφος, τα λόγια και οι αναστεναγμοί είναι εντελώς φτιαχτοί, με τη βοήθεια σκηνοθέτη. Οι γυναίκες στην πραγματική τους ζωή δεν χρειάζεται να δραματοποιούν τόσο την ευχαρίστησή τους.

9. Πολλά αστέρια του ποpνό δεν παρακολουθούν τα δικά τους βίντεο. Αισθάνονται άβολα.

10. Στην Αυστραλία, οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής πορνό ανήκουν σε γυναίκες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

plus: Οι φαν στέλνουν mail και inbox όχι για να ζητήσουν ραντεβού αλλά για να επισημάνουν λάθη και απροσεξίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.