ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτόν τον τρόπο θα στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα σου το χειμώνα

Με αυτόν τον τρόπο θα στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα σου το χειμώνα

«Πονοκέφαλο» για τα περισσότερα νοικοκυριά, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, αποτελεί το στέγνωμα των ρούχων το οποίο… μετατρέπεται σε «εφιάλτη».

Παρακάτω θα δείτε κάποια μυστικά που θα σας βοηθήσουν:

Βάλε πλυντήριο νωρίς το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο, θα είσαι σίγουρη ότι θα έχει περάσει αρκετός χρόνος για να έχουν στεγνώσει τα ρούχα σου πριν βραδιάσει.

Άπλωσε τα ρούχα σου καλά τεντωμένα και όχι διπλωμένα στη μέση. Εκτός αυτού, είναι πολύ σημαντικό να κρεμάς τις μπλούζες σου από τις άκρες και όχι από τη μέση, και τα παντελόνια σου ανάποδα από τα μπατζάκια.

Μην υπερφορτώνεις την απλώστρα. Άφησε κενά ανάμεσα στα ρούχα σου για να κυκλοφορεί αρκετός αέρας ώστε να τα στεγνώνει πιο εύκολα και γρήγορα. Αν γίνεται, δοκίμασε κατά τη διάρκεια της μέρας να γυρίσεις τα ρούχα σου και από την άλλη μεριά έτσι ώστε να περνάει ο αέρας και από εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάζεψε τα ρούχα σου πριν νυχτώσει. Ακόμα κι αν είναι λίγο νωπά, μην τα αφήσεις κρεμασμένα το βράδυ. Την επόμενη μέρα μπορείς να τα απλώσεις και πάλι. Αν είναι ελάχιστα βρεγμένα, σιδέρωσε τα κανονικά και βάλε τα στην ντουλάπα σου μόλις στεγνώσουν εντελώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.