Γυναίκα βγήκε on air έχοντας πίσω της ένα… σεξουαλικό βοήθημα (φώτο-βίντεο)

Γυναίκα βγήκε on air έχοντας πίσω της ένα… σεξουαλικό βοήθημα (φώτο-βίντεο)

Μία γυναίκα βγήκε να μιλήσει ζωντανά από το σπίτι της στην εκπομπή του BBC Wales Today, όμως κανείς -μάλλον- δεν άκουσε αυτά που είπε διότι όλοι παρατηρούσαν ένα σεξουαλικό βοήθημα που είχε στην βιβλιοθήκη της.

Η Ιβέτ Άμος εμφανίστηκε στις ειδήσεις του δικτύου χθες το απόγευμα για να συζητήσει για την εμπειρία της σχετικά με την ανεργία κατά την διάρκεια της πανδημίας. Ωστόσο, οι παρατηρητικοί θεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας έναν δονητή τοποθετημένο δίπλα σε βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια, στην βιβλιοθήκη πίσω της.

Ένα στιγμιότυπο από την συνέντευξη κοινοποίησε στο Twitter και ο δημοσιογράφος Γκραντ Τούκερ, γράφοντας: «Ίσως το καλύτερο υπόβαθρο καλεσμένου στο BBC Wales σήμερα. Πάντα να τσεκάρετε τα ράφια σας πριν βγείτε στον αέρα».

Οι χρήστες του Twitter πολύ σύντομα, έσπευσαν να σχολιάσουν την κατάσταση και η φωτογραφία έγινε εν μία νυκτί viral, καθώς την μοιράστηκαν χιλιάδες στα social media. Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό σε ποια κατηγορία βιβλίου εμπίπτει;». Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος της Ιβέτ, λέγοντας πως δεν θα την πείραζε να γίνει viral το βίντεό της με το ιδιαίτερο αντικείμενο.

Ωστόσο το βίντεο προκάλεσε και μια διαφωνία στο Twitter σχετικά με το εάν το αντικείμενο ήταν όντως δονητής ή ένα είδος γλυπτού. Ένα άτομο έγραψε: «Υποθέτω πως είναι ένα κερί. Όχι ότι βοηθάει πολύ».

Άλλοι πάλι, πίστεψαν πως η κοπέλα μπορεί να έπεσε θύμα κάποιας φάρσας από φίλους ή την οικογένειά της, λίγο πριν βγει στον αέρα. Ένας χρήστης έγραψε: «Πρέπει να την λυπάται κανείς. Τι σου κάνουν οι συγκάτοικοι» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Κάποιος θα έχει πρόβλημα όταν καταλάβει τι έχει κάνει». Τέλος, ορισμένοι θεατές πρότειναν πως ο δονητής μπορεί να τοποθετήθηκε στο ράφι σκόπιμα, με κάποιον να αναφέρει: «Ήταν στημένο. Γιατί στο καλό, να ρυθμίσει έτσι την κάμερα του δωματίου ώστε να δείχνει την βιβλιοθήκη;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.