ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μητέρα βρήκε τη λύση για να μην σπαταλούν άσκοπα το χαρτί υγείας τα παιδιά της (φωτο)

Μητέρα βρήκε τη λύση για να μην σπαταλούν άσκοπα το χαρτί υγείας τα παιδιά της (φωτο)

Μήπως τελειώνει και σε εσάς πιο γρήγορα το χαρτί υγείας λόγω των παιδιών σας;

Μια μητέρα από την Αυστραλία όμως έχει τη λύση και μοιράστηκε το κόλπο της, κάνοντας πολλούς άλλους γονείς να πανηγυρίσουν.

Τι ακριβώς κάνει; Πιέζει το ρολό πριν το βάλει στη θήκη, κάτι που καθιστά πιο δύσκολο για να γυρίσει, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να τραβήξουν ανεξέλεγκτα, σπαταλώντας άσκοπα χαρτί υγείας.

«Παιδιά σε τηλεκπαίδευση; Μήπως το χαρτί υγείας τελειώνει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως;», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, προτού δείξει πώς το βάζει η ίδια στην θήκη.

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Facebook;

«Αυτό θα ήταν τέλειο για εμάς, η κόρη μου τραβά πάρα πολύ χαρτί και μετά με φωνάζει γιατί έχει βγάλει πολύ», έγραψε μια μητέρα. Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο κόλπο δεν εμποδίζει μόνο τα παιδιά από τη σπάταλη χρήση. «Θα το κάνω για τον σύντροφό μου», έγραψε κάποια, με μία άλλη να προσθέτει: «Θα το κάνω για τον άντρα μου. Ακούω το χαρτί να τρέχει και νευριάζω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι διαφώνησαν με το κόλπο: «Αυτό είναι διαβολικό», έγραψε μια μητέρα. «Δεν θα δούλευε με τα παιδιά μου, θα συνέχιζαν να τραβάνε χαρτί υγείας», είπε μια γυναίκα. Αλλοι, πάλι, το βρήκαν εκπληκτικό: «Μέχρι τώρα το έβαζα σε ένα σημείο ώστε να μην το φτάνουν, οπότε έπρεπε να με φωνάξουν για να τους δώσω», έγραψε μια γυναίκα. «Σχεδιάζω μια γραμμή στον τοίχο, 3-4 πλακάκια πιο κάτω, είναι μια εύκολη μέτρηση για όλους», ανέφερε μία άλλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.