ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η πιο παράξενη τελευταία επιθυμία: Ζήτησε να θαφτεί σε ένα κουτάκι από Pringles

Η πιο παράξενη τελευταία επιθυμία: Ζήτησε να θαφτεί σε ένα κουτάκι από Pringles

Και όμως υπήρξε άνθρωπος που ήθελε να θαφτεί μέσα σε μια συσκευασία Pringles.

Ο λόγος για τον Fredric Baur, ο οποίος και ήταν εκείνος που εφηύρε τα εν λόγω πατατάκια και ο πρώτος άνθρωπος που δήλωσε ότι θέλει να θαφτεί στην συσκευασία του ίδιου του του προϊόντος. Μάλιστα, αυτή η επιθυμία ήταν γραμμένη και στη διαθήκη του.

Όλα ξεκίνησαν το 1966, όταν ο Baur ανακάλυψε μια συσκευασία για να είναι τοποθετημένα σωστά τα πατατάκια και όχι χύμα στη σακούλα. Και μιας και ήταν τόσο περήφανος για το έργο του, ήθελε όχι μόνο να το πάρει μαζί του στον τάφο του, αλλά και να θαφτεί μέσα σε αυτό.

Το 2008 λοιπό, ο Baur πέθανε και αφού αποτεφρώθηκε, τα παιδιά του φρόντισαν να βάλουν τις στάχτες του 89χρονου πατέρα τους μέσα σε ένα από τα κουτιά του. Όπως δήλωσε ο γιος του, Larry, την πρώτη φορά που έμαθε την επιθυμία του πατέρα του, το 1980, έβαλε τα γέλια. Αφού όμως εκείνος έφυγε από την ζωή, οι συγγενείς του σεβάστηκαν την τελευταία του επιθυμία και λίγο πριν φτάσουν στον τόπο της κηδείας, έκαναν στάση σε ένα μίνι μάρκετ για να αγοράσουν ένα κουτάκι Pringles. Επιπλέον, συζήτησαν και τι γεύση θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουν, αλλά τελικά κατέληξαν ότι το καλύτερο είναι το αυθεντικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ένα μέρος της τέφρας του Baur τοποθετήθηκε στο κουτί των Pringles, το οποίο τοποθετήθηκε στον τάφο του στο προάστιο Springfield Township μαζί με την υπόλοιπη τέφρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.