ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το τεστ της εμπιστοσύνης που σου αποκαλύπτει αν οι φίλοι σου είναι αληθινοί

Το τεστ της εμπιστοσύνης που σου αποκαλύπτει αν οι φίλοι σου είναι αληθινοί

Αν έχεις αμφιβολίες για κάποιο φίλο ή φίλη σου τότε πρόσεξε τα παρακάτω σημάδια στην επόμενη κουβέντα σας για να ανακαλύψεις αν πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη.

Διφορούμενες, αόριστες κουβέντες

Ένα άτομο χωρίς ακεραιότητα θα προσπαθήσει να σας μπερδέψει αντί να αναφερθεί πραγματικά γεγονότα που μπορείτε να τα ελέγξετε! Έτσι είναι πιο εύκολο να αλλάξουν τα λεγόμενα αργότερα αν αποφύγουν τις λεπτομέρειες τώρα.

Αμυντικότητα

Το άτομο θα αραδιάσει ένα εκατομμύριο επιθέσεις και δικαιολογίες αν πιαστεί στη “φάκα”.

Ασυνέπεια της γλώσσας και της συμπεριφοράς

Μπορούν συχνά να αλλάξουν την ιστορία τους για να φανεί πιο αξιόπιστη. Η συμπεριφορά μπορεί να μετατοπίζεται ανάλογα με την κατάσταση, και θα λένε ένα πράγμα αλλά θα κάνουν κάτι άλλο.

Αδυναμία να ζητήσει συγγνώμη

Επειδή τείνουν να είναι εγωιστές δεν βλέπουν τα λάθη τους και φυσικά δεν θα ζητήσουν εύκολα συγγνώμη.

Επηρεάζεται εύκολα από άλλους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέτοια άτομα, αν εντυπωσιαστούν από κάποιον τότε εύκολα αλλάζουν συμπεριφορά και στάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.