ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να βάζουμε τη σακούλα στον κάδο σκουπιδιών (βίντεο)

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να βάζουμε τη σακούλα στον κάδο σκουπιδιών (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, σε κανέναν μας δεν αρέσει να βγάζουμε έξω τα σκουπίδια, ωστόσο είναι από τις υποχρεωτικές δουλειές του σπιτιού.

Επιπλέον υπάρχει και το αιώνιο, εκνευριστικό πρόβλημα της καινούργιας σακούλας που δεν μπορούμε να την ανοίξουμε εύκολα γιατί κολλάει η μία πλευρά με την άλλη, μετά δεν μπορούμε να τη βάλουμε καλά στον κάδο γιατί τραβιέται πάντα η μία πλευρά, ή φουσκώνει και δεν κάθεται καλά αν δεν βάλουμε κάτι μέσα, και τα σχετικά.

Το χειρότερό είναι όταν δεν εφάπτεται καλά στο χείλος του κάδου και πετάμε κάτι που αντί να πέσει μέσα στη σακούλα λερώνει τα τοιχώματα του κάδου και μετά πρέπει να το ψαρέψουμε μέσα από τον κάδο και να το πετάξουμε, πιο προσεκτικά αυτή τη φορά, εκεί που ανήκει.

Στα σκουπίδια.

Υπάρχει ένα πανεύκολο τρικ το οποίο μπορεί να μας απαλλάξει από αυτό το βάσανο.

Το TikTok ήρθε σαν από μηχανής θεός και μάς λέει ότι τα κάναμε όλα ανάποδα.

Αντί να προσπαθούμε να ανοίξουμε πρώτα την καινούργια σακούλα, θα πρέπει να «φορέσουμε» το άνοιγμα της σακούλας στο χείλος του κάδου, και αφού το «γαντζώσουμε» καλά, τότε την ανοίγουμε προς τα κάτω. Και, αυτό ήταν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.