ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Sierra Skye: Η ξανθιά καλλονή που «ζαλίζει» με τις… «καυτές» της αναλογίες (φώτο)

Sierra Skye: Η ξανθιά καλλονή που «ζαλίζει» με τις… «καυτές» της αναλογίες (φώτο)

Η Sierra Skye, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του Instagram, καθώς μια ανάρτησή της και μόνο αρκεί για να σας «ζαλίσει».

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άνζελες, ωστόσο έχει καταγωγή από την Πενσυλβάνια. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τις παρακάτω, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί που κολάζει, από τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια που θα συναντήσεις στα social media κι ένα πλούσιο μπούστο.

Όπως και οι περισσότερες γυναίκες που σας παρουσιάζουμε, η Sierra έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μπικίνι και τα καυτά εσώρουχα, με τις φωτογραφίες της να ανεβάζουν τις θερμοκρασίες στα ύψη. Μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο απαριθμεί περισσότερους από 4 εκατ. ακόλουθους, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Απολαύστε την!

https://www.instagram.com/p/CJHYsVBg9s8

https://www.instagram.com/p/CJedqhPg5kY

https://www.instagram.com/p/CKze_8OATGV

https://www.instagram.com/p/CMVPcKcg04C

https://www.instagram.com/p/CMu0L9Kg-64

https://www.instagram.com/p/CNVmWL3gZ8E

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.